Home

BRMT, een onderneming, die is gestart in december 1993 met als belangrijkste doelstelling: het verlenen van goede en betaalbare service aan reinigings- en/of vloerbewerkings-apparatuur. 

Tevens verkoopt BRMT kwalitatief hoogwaardige stof-/waterzuigers, degelijke éénschijfs schrob-/boenmachines, betrouwbare en servicevriendelijke schrob-zuigautomaten, veegmachines, machineonderdelen en reinigingstoebehoren.
Op het gebied van vloerbewerkingsmachines kunnen wij U adviseren omtrent schuurmachines, schuurtoebehoren, stofzuigers, vloerfrezen, lijmapparatuur, compressors etc. Ook in de vloerensector levert BRMT enkele topmerken schuurmachines, stofzuigers, compressors etc.
 
Met de rijke ervaring, opgedaan bij onder andere de firma All-Vac (leverancier van met name stof-/waterzuigers in het MKB), de reinigingsmiddelenfabrikant H.G. (van de alom bekende HG-middelen) en het gerenommeerde bedrijf Smulders Montfoort (specialist in schrob-zuigmachines o.a. in vele supermarkten en instellingen) is BRMT een weg ingeslagen, welke zéér succesvol blijkt te zijn.

BRMT is reeds gedurende vele jaren een belangrijke servicepartner van de FIMAP Importeur 

BRMT gevestigd te Herveld, Uw partner op het gebied van reinigings- en vloerbewerkingsapparatuur en toebehoren

Tel. 06-51330737 
info@brmt.nl